COVID-19

Sigurnost naših gostiju i članova tima najvažniji je prioritet.

Naša posvećenost čistoći

Hotel Loop predan je brizi da se higijenski i standardi čistoće uzimaju ozbiljno. U svjetlu nedavne situacije COVID-19 poduzimamo dodatne mjere kako bismo osigurali sigurnost naših gostiju i suradnika. Ovi koraci uključuju dopune naših uobičajenih svakodnevnih standarda higijene i čistoće, kao i naše standardne prakse.

Zdravlje, sigurnost i informiranost zaposlenika

Naše zaposlenike podržavamo odgovarajućim higijenskim i čišćenjem standardima, s posebnim naglaskom na:

 • Higijena ruku – često pranje ruku je od vitalnog značaja za pomoć u borbi protiv širenja virusa. Naši se timovi podsjećaju da čistoća počinje ovim jednostavnim činom kako bi se očuvalo zdravlje i zdravlje naših gostiju. Stanice za saniranje ruku su strateški smještene u raznim područjima hotela.
 • U tijeku je obuka – informiranje članova tima o tome kako se virus može širiti te kako biti na oprezu u svakodnevnoj praksi.
 • Informacije u stvarnom vremenu – Dok kontinuirano pratimo nove informacije s web stranica WHO-a, osiguravamo da naš tim poduzme potrebne mjere.

 • Proizvodi i protokoli za čišćenje

  Naš hotel koristi učinkovite standardne operativne postupke protiv virusa u svakom funkcionalnom području, uključujući:

 • Sobe za goste – hotel koristi protokole za čišćenje i dezinfekciju za sanitaciju soba nakon odlaska gostiju i prije dolaska sljedećeg gosta, s posebnom pažnjom na predmete visokog dodira. Visoko rabljeni, sobni predmeti moraju se obrisati otopinom za dezinfekciju; uključujući, ali ne ograničavajući se na: ručke na vratima, obje strane vrata kupaonice, kupaonska vrata, telefone, daljinske upravljače, prekidače za svjetlo, ladice i ručke ladica.
 • Javni prostori – naš hotel povećao je učestalost čišćenja i dezinfekcije u javnim prostorima; s naglaskom na šalter recepcije, dizala, gumbe dizala, ručke na vratima, javne kupaonice i ključeve soba. Stanice za pranje ruku postavljaju se na recepciji, restoranu i baru.
 • Back office – u prostorima gdje suradnici rade „iza kulisa“, povećavamo učestalost čišćenja i usredotočenosti na područja s visokim dodirom, kao što su: gospodarski ulazi, kuhinja, hodnici, skladišni prostori i uredi osoblja.

 • Hotelske usluge

  Naš hotel dodaje dodatne besplatne usluge za goste:

 • Doručak – nudimo doručak a la cart u gostinskoj sobi ili a la cart doručak u hotelskom restoranu koji je postavljen prema preporuci WHO-a u pogledu udaljenosti, higijene i posluživanja hrane.
 • Bar – posluga u sobu bez dodatne naknade za uslugu